Anlık Bildirim

The Division'ın ücretsiz oyunu The Division: Heartland ve mobil oyunu duyuruldu

Ubisoft'un yayıncılığını yaptığı, oyun dünyasının popüler yapımlarından The Division'ın ücretsiz bir oyunu ve bir de mobil oyunu duyuruldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

The Division'ın ücretsiz oyunu The Division: Heartland ve mobil oyunu duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Red Storm Entertainment'ın yaptığı The Division'ın oynaması ücretsiz versiyonu The Division: Heartland duyuruldu. Ubisoft ayrıca mobil tarafı için bir The Division oyunu duyururken, Netflix'in uyarlama filmi için de bazı detaylar açıkladı.

Ne yazık ki bu iki oyun için de pek fazla detay açıklanmadı. Konsollar ve PC için duyurulan oynaması ücretsiz The Division: Heartland, 2021 ya da 2022 yılında çıkış yapacak. Hangi konsollar olduğu ve oyunun detayları ne yazık ki açıklanmadı. Buraya tıklayarak oyunun beta sürümü için kayıt yaptırabilirsiniz. 

Ayrıca Ubisoft, The Division'ın bir de mobil oyunu duyuruldu. Onunla ilgili bilgiler de daha sonraki bir tarihte aktarılacak. 

Son olarak Netflix'in hazırladığı The Division filminin de yapım sürecinin devam ettiği açıklandı. Filmin yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Ellen Shanman ve Rawson Marshall Thurber birlikte yazacak. The Division filminin başrollerinde Jake Gyllenhaal ve Jessica Chastain bulunuyor. Filmin ne zaman yayınlanacağı, senaryo detayları ve diğer oyuncular bilinmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim