Anlık Bildirim

SHIB tüm zamanların rekorunu kırdı

SHIBA INU birimi bu haftayı da hareketli geçirerek tüm zamanların fiyat rekorunu kırdı. Sürekli yükselerek pazar değerini de arttıran SHIB ilk on sırayı zorluyor. 

SHIB rekor kırdı Tam Boyutta Gör

DOGE gibi eğlence amaçlı kurulan ve Elon Musk paylaşımları sayesinde bir anda kendisini zirvede bulan SHIBA INU rekor kırmaya devam ediyor. Bu hafta tüm zamanların en yüksek değerine ulaştı. 

SHIB fiyatı ne kadar?

Kripto para dünyasının hareketlenmesi ile yeniden yükselişe geçen SHIB son 7 günde yüzde 60 artış gösterdi ve 0.00004442$ seviyesine çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Toplam pazar payı 40 milyar dolar üzerine çıkarken günlük hacim de 15 milyar dolar barajına değdi. 

Günlük hacim olarak ilk beşe giren SHIB ayrıca Solana, AVAX, Ripple, LTC, LINK, UNI gibi ciddi projeleri de geride bıraktı. Bitcoin fiyatı 60 bin dolar altına düzeltme yaptığı için şu sıralar 0.000039$ civarında işlem görüyor. 

Yeni SHIBOSHI oyun platformu ve NFT koleksiyonları ile SHIB pazarda istikrarını sürdürmeyi amaçlıyor.  Özellikle DOGE ile başlayan memecoin rüzgarının diğer en büyük temsilcisi SHIBA INU durumunda. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9920 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Shiba Inu Coin, shiba inu ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim