Anlık Bildirim

Shiba Inu’da (SHIB) yükseliş sürüyor

Dogecoin'in rakibi SHIBA'nın (SHIB) fiyatındaki yükseliş sürüyor. Son 30 günde yüzde 245'lik yükseliş yaşadı.

Shiba Inu’da (SHIB) yükseliş sürüyor Tam Boyutta Gör

Popüler meme coin DOGE'nin rakibi Shiba Inu, son haftalarda inanılmaz bir yükseliş sergilemeyi başardı. Bu yükselişle birlikte Shiba Inu ağındaki cüzdan adreslerinin sayısında da astronomik bir artış yaşandı. Sadece 10 gün içerisinde Shiba Inu ağında 38 bin 512 yeni cüzdan adresi oluşturuldu.

Dogecoin katili lakaplı Shiba Inu’ya yönelik yüksek talep, ağdaki cüzdan sayısına da yansıdı. Öyle ki son birkaç haftadır yükseliş trendinde olan Shiba Inu, Etherscan verilerine göre geride bıraktığımız 10 günlük süreçte 38.512 yeni adres kazandı.

Shiba Inu’da (SHIB) yükseliş sürüyor

1 ayda yüzde 245 artış

Öte yandan Coingecko verilerine göre popüler meme coin Shiba Inu, son 24 saatte %7, son bir aylık süreçte ise %245’lik yükseliş yaşadı. Shiba Inu’nun piyasa değeri ise 13,8 milyar dolar seviyesinde.

Son bir ayda %245’lik muazzam bir yükseliş yaşayan Shiba, 0.000008 dolar seviyesinde, 0.000035 dolara kadar yükseldi. Shiba’da yaşanan yükselişte ise balina alımları oldukça etkili oldu. 

Yükseliş başlamadan önce yaklaşık 6 trilyon SHIB satın alan balina, ilerleyen günlerde de devasa satın alımlar gerçekleştirdi ve 276 milyar SHIB daha satın aldı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim