Anlık Bildirim

CryptoPunk NFT sahibi 10 milyon dolarlık rekor teklifi reddetti

CryptoPunk NFT koleksiyonunun 6046 numaralı NFT'si için yaklaşık 10 milyon dolarlık teklif yapıldı. NFT sahibi bu teklifi yetersiz buldu.

CryptoPunk NFT sahibi 10 milyon dolarlık rekor teklifi reddetti Tam Boyutta Gör

NFT’ler artık oldukça popüler. Öyle ki artık bazı koleksiyonlardaki parçalar milyonlarlarca dolarlık değerlemelere ulaştı. Ünlü CryptoPunk NFT koleksiyonunda da durum bu şekilde.

Kısa bir süre önce bir CryptoPunk sahibi, NFT’sine yapılan yaklaşık 9,7 milyon dolarlık 2.500 ETH’lik teklifi elinin tersiyle itti. CryptoPunk #6046 numaralı NFT’ye yapılan milyonlarca dolarlık bu teklifin reddedilmesi kripto para topluluğunda büyük yankı uyandırdı. Zira eğer NFT sahibi bu teklifi kabul etseydi, şu ana kadarki en büyük CryptoPunk NFT satışını gerçekleştirmiş olacaktı.

CryptoPunk NFT sahibi 10 milyon dolarlık rekor teklifi reddetti

*10 milyon dolarlık teklifin yetersiz bulunduğu NFT

Larva Labs tarafından geliştirilen CryptoPunk NFT koleksiyonu yaklaşık 10.000 parçadan oluşuyor. Şu anda ana akımın ve kripto para topluluğunun gözde NFT koleksiyonuna başta Visa olmak üzere pek çok kişi ve kurum tarafından büyük ilgi gösteriliyor.

Kaynakça https://www.theblockcrypto.com/linked/120873/cryptopunk-owner-declines-a-9-5-million-bid-for-his-rare-nft https://www.larvalabs.com/cryptopunks/details/6046 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim