Anlık Bildirim

Şık tasarımıyla dikkat çeken Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı

Huawei paslanmaz çelik gövde ve premium malzemeden üretilmiş oldukça şık bir akıllı saat çıkardı. Huawei Watch Fit Elegant isimli model ay sonu itibarıyla satışa sunulacak.

Şık tasarımıyla dikkat çeken Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Huawei geçen yaz piyasaya sürdüğü Watch Fit akıllı saatinin yeni bir versiyonunu duyurdu. Watch Fit Elegant isimli model iki renk seçeneği ve birinci sınıf malzemeyle geliyor.

Paslanmaz çelik gövdeye sahip olan akıllı saatin kayışı hem dayanıklı hem de yumuşak bir malzeme olan floroelastomerden üretildi. Cihaz altın vurgulu beyaz ve gümüş toka ve çerçeveyle donatılmış siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunulacak.

Şık tasarımıyla dikkat çeken Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Şirket kayışta kullandığı malzemenin normal silikondan farklı olduğunu söylüyor. Isıya, neme, cilt yağına ve esnemeye karşı daha dayanıklı olan kayışın herhangi bir alerjik reaksiyona neden olma olasılığı da son derece düşük.

Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Huawei Watch Fit Elegant dikdörtgen tasarımlı 1.64 inç AMOLED ekrana sahip. Çinli şirketin kendi Lite OS işletim sistemiyle çalışan akıllı saat Kirin A1 yonga setinden güç alıyor. Ayrıca 12 günlük pil ömrü sunduğunu belirtelim.

Şık tasarımıyla dikkat çeken Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Akıllı saatin diğer özelliklerini yerleşik GPS sensörü, 7/24 kalp atış hızı izleme, SpO2 ölçümü, 96 egzersiz modu ve uyku takip teknolojisi olarak sıralayabiliriz. 26 Mart'ta İngiltere'de satışa çıkacak Huawei Watch Fit Elegant'ın fiyatı 150 dolar (109 pound).

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim