Anlık Bildirim

SilverStone harici NVMe SSD kutusunu duyurdu

SSD fiyatlarının düşmesiyle birlikte sürücüsünü yanında taşımak isteyenlerin sayısı da çoğalmaya devam ediyor. SilverStone yüksek performanslı NVMe kutusunu detaylandırdı.

SilverStone harici NVMe SSD kutusunu duyurdu Tam Boyutta Gör

Harici HDD’lerin ardından sıra kutulara girme sırası NVMe SSD’lere geldi. Yüksek performanslı depolama seçeneklerinden gittiği yerde de faydalanmak isteyenleri hedef alan seçenekler artıyor.

ASM2364 ile 2 GB/s'ye kadar aktarım mümkün

SilverStone’un MS12 harici NVMe muhafazası sayesinde PCIe arayüzünü kullanan katı hal sürücüsü taşınabilir hale gelebiliyor. MS12’de ASMedia’nın 2 GB/s’ye kadar aktarabilen ASM2364 köprü yongasıyla NVMe SSD’nin PCIe arayüzü ile USB Type-C formatındaki USB 3.2 2x2 arayüzü arasında iletişimi sağlanmış.

 

Isı dağıtıcı vazifesi de üstlenen alüminyum kutu içerisinde 22 x 80 mm, 22 x 60 mm, ve 22 x 42 mm ölçülerindeki NVMe çözümleri kullanılabiliyor.

SilverStone harici NVMe SSD kutusunu duyurdu

Ayrıca kutu üzerindeki mavi LED sayesinde bağlantı sağlanıp sağlamadığının yanı sıra veri aktarımı durumu da takip edilebiliyor. Son olarak BOT, UAS protokolü ve Trim komut setlerini destekleyen muhafazanın henüz fiyatı paylaşılmamış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim