Anlık Bildirim

Netflix fantastik filmi Bright'ın yeni fragmanını yayınladı

Netflix, bu yıl yayınlayacağı yeni orijinal filmi Bright için yeni bir fragman yayınladı. Başrolünü Will Smith'in üstlendiği film fantezi ve aksiyon türlerini bir araya getiriyor.
Orijinal içerik alanında büyük başarı yakalayan Netflix, dizilerden sonra kendi yapımı filmlerin de sayısını hızla arttırıyor. Son dönemde Okja ve War Machine gibi popüler filmler yayınlayan Netflix, önümüzdeki aylarda bunlara yenilerini ekleyecek. Dijital platform üzerinden önümüzdeki aylarda yayınlanacak bu filmlerin başında Bright geliyor.
Senaryosunu Max Landis (Chronicle, Victor Frankenstein)'in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise David Ayer (Suicide Squad, Fury)'in üstlendiği Bright, Netflix'in bugüne kadar hazırladığı en dikkat çekici yapımlardan biri. Başrolünü yıldız oyuncu Will Smith'in üstlendiği film; periler, orklar ve elfler gibi mistik yaratıkların insanlar ile iç içe yaşadığı modern bir dünyada geçiyor.
Fantezi ve aksiyon tülerini bir araya getiren Bright'ta yeni başlayan bir program kapsamında bir Ork ile ortak olmak zorunda kalan bir polisin (Smith) hikayesi anlatılıyor. Bu uyumsuz ikili, herkesin peşinde olduğu büyülü bir silahı bulmak için birlikte çalışmak zorunda kalacak.
Filmin başrollerinde Will Smith'e Joel Edgerton, Edgar Ramirez, Noomi Rapace, Ike Barinholtz, Lucy Fry, Kenneth Choi ve Dawn Olivieri eşlik ediyor. Bright, 22 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim