Anlık Bildirim

Netflix ve Showtime'ın istediği diziyi Apple aldı

Orijinal içerik alanına önemli yatırımlar yapan Apple; başrollerini Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston'ın üstlendiği yeni bir dizi için anlaşmaya vardı. Diziyi Netflix ve Showtime da istiyordu.
Netflix, Amazon ve Hulu gibi dijital platformların yakaladığı başarının ardından teknoloji ve internet şirketleri için de cazip bir pazar haline gelen orijinal içerik alanı, Apple'ın gelecek planları arasında önemli bir yer tutuyor. Bu alana dev yatırımlar yapmaya hazırlanan Amerikalı teknoloji devi, dikkat çekici iki yeni dizi için hazırlıklara başladı.
Apple'ın Jamie Erlicht ve Zack Van Amburg'a emanet ettiği video departmanı, şu sıralar Hollywood'un en gözde dizi projelerinden biri olan Witherspoon/Aniston dizisi için Media Res ile anlaşmaya vardı. Netflix ve Showtime'ın da peşinde olduğu diziyi alabilmek için yapım şirketine kayda değer bir teklif sunan Apple, özellikle diziye iki sezonluk sipariş vermeyi kabul etmesi ile rakiplerinin önüne geçmeyi başardı.
Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston'ın başrollerini üstleneceği bu yeni dizi; izleyicileri, ABD'de son derece popüler olan sabah programlarının kamera arkasına götürecek ve bu sektörde çalışan insanların hayatını ve karşılaştıkları zorlukları anlatacak. Michael Ellenberg (Prometheus, The Leftovers)'in yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Jay Carson (House of Cards) kaleme alacak.
Apple ayrıca bir süredir gündemde olan Amazing Stories yeniden yapımına da resmi olarak yeşil ışık yaktı ve ilk sezon için onayı verdi. Steven Spielberg'in yapımcılığını üstlendiği bir antoloji dizisi olacak ve her bölümünde bilim-kurgu, fantezi veya korku türünden farklı bir hikaye anlatacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim