Anlık Bildirim

Sin City çizgi roman serisi dizi oluyor

Daha önce Robert Rodriguez tarafından sinemaya da uyarlanan Sin City çizgi roman serisi dizi oluyor. Hazırlıklarına başlanan dizinin kamera arkasında Glen Mazzara ve Len Wiseman yer alıyor.
Çizgi roman dünyasının usta kalemlerinden Frank Miller'ın sevilen çizgi roman serisi Sin City dizi oluyor. Daha önce Robert Rodriguez tarafından sinemaya da uyarlanan serisinin haklarını elinde bulunduran The Weinstein Company, 2013 yılından beri gündemde olan Sin City dizisi için hazırlıklara başladı.
The Walking Dead ile adını duyuran Glen Mazzara'nın kaleme alacağı Sin City dizisi, Robert Rodriguez'in filmlerinden bağımsız olacak ve Frank Miller'ın sevilen çizgi roman serisine çok sadık bir uyarlama olacak. Dizi, Sin City evreninden orijinal karakterler ve yeni hikayeler içerecek.
Sin City filmlerinin de yapımcısı olan Stephen L’Heureux'un yapımcı kadrosunda yer aldığı dizinin ilk bölümünü Len Wiseman (Underworld, Total Recall) yönetecek. Dizi için henüz bir kanalla anlaşılmış değil ancak birçok kanalın ve dijital platformun dizinin peşinde olduğu söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim