Anlık Bildirim

The Walking Dead 10. sezonun ekstra 6 bölümünden yeni görseller paylaşıldı

Zombi dizisi/filmi türünü tekrar popülerleştiren, uzun yıllardır devam eden The Walking Dead dizisinin 10. sezon ekstra 6 bölümünden yeni görseller paylaşıldı.

The Walking Dead 10. sezonun ekstra 6 bölümünden yeni görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

2010'lu yılların en popüler dizilerinden biri olan ancak son dönemde popülerliğini az da olsa kaybeden The Walking Dead dizisinin 10. sezon ekstra bölümlerinden yeni görseller paylaşıldı.

Paylaşılan görsellere baktığımızda Maggie karakterini görüyoruz. Ayrıca Daryl karakteri de bulunuyor ancak başrol Maggie gibi duruyor. Onuncu sezonun eksta 6 bölümü belli ki daha çok Maggie karakterine odaklanan bir ara sezon olacak. Daha önce yayınlanan fragmanlar da Maggie'ye odaklanıyordu.

6 bölümlük bu mini sezon aslında onuncu sezonun devamı olacak ve hikayeyi on birinci sezona daha iyi bağlayacak. Bu 6 bölümün 28 Şubat'ta başlaması bekleniyor.

Dizinin final sezonu olan 11. sezon da bu yılın sonlarında yayınlanacak. Dizinin şu ana kadar yayınlanan tüm bölümleri ise Netflix'te bulunuyor. Bu ekstra 6 bölüm de yayınlandıktan kısa bir süre sonra Netflix'e gelecektir. bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim