Anlık Bildirim

Ocean's Eleven'ın yönetmeninden yeni soygun filmi: Logan Lucky

Sinema tarihinin en başarılı soygun filmlerinden Ocean's Eleven'ın yönetmeni olan Steven Soderbergh, yeni bir soygun filmi ile geri dönüyor. Logan Lucky adını taşıyan filmin ilk fragmanı yayınlandı.
Traffic, Erin Brockovich ve Ocean's Eleven gibi başarılı filmleri sinema dünyasına kazandıran usta yönetmen Steven Soderberg, televizyon projeleri ile geçirdiği 4 yıllık bir aranın ardından sinemaya geri dönüyor. Yönetmenin yeni filmi olan Logan Lucky, bu yıl sinemaseverler ile buluşacak.
Sinema tarihinin en başarılı soygun filmleri arasında yer alan Ocean's Eleven ve devam filmlerinin de yönetmeni olan Soderberg, Logan Lucky ile soyguncuların dünyasına da geri dönüyor. Ocean's serisinde olduğu gibi komedi ve aksiyon türlerini bir araya getirecek olan film; bir NASCAR yarışı sırasında soygun yapmayı planlayan iki kardeşin hikayesini anlatıyor.
Logan Lucky'nin başrollerinde Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Riley Keough, Hilary Swank, Seth MacFarlane, Katherine Waterston, Sebastian Stan ve Katie Holmes gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Film, 18 Ağustos'ta vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4721 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim