Anlık Bildirim

Wonder Woman ile ilgili ilk eleştiriler paylaşıldı

Önümüzdeki ay gösterime girecek Wonder Woman'ı erkenden izleme şansı yakalayan film eleştirmenleri ve sinemaseverler, film hakkında ilk eleştirileri paylaştılar.
Çizgi roman dünyasının en sevilen kadın kahramanları arasında yer alan Wonder Woman, önümüzdeki ay bireysel filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Batman v Superman ile temelleri atılan DC sinematik evreninin dördüncü filmi olacak Wonder Woman için meraklı bekleyiş sürerken, film hakkında ilk eleştiriler paylaşıldı.
Warner Bros'un geçtiğimiz günlerde düzenlediği öngösterime katılma şansı yakalayan film eleştirmenleri, stüdyonun bilgi paylaşma ambargosunu kaldırmasının ardından film hakkında ilk görüşlerini sosyal medya üzerinden paylaştılar. Gelen ilk tepkilere bakılırsa Wonder Woman, DC sinematik evreninde film eleştirmenlerinin beğenisini kazanan ilk film olacak.
Wonder Woman hakkında paylaşılan ilk yorumların neredeyse tamamı olumlu oldu. Wonder Woman'ı canlandıran Gal Gadot ve Chris Pine'ın performansını öven eleştirmenler, yönetmen Patty Jenkins'in de son derece iyi bir iş çıkardığı görüşünde.
Aksiyon dozu yüksek sahneleri ile izleyicileri etkilemeyi başaran film, duygusal bir hikaye anlatmasına rağmen genel olarak eğlenceli ve hatta zaman zaman komik bir film olmasıyla övgü topladı. Sonuç olarak filmi izleme şansı yakalayan sinemaseverlerin büyük bölümü Wonder Woman'ın DC sinematik evreninin en iyi filmi olduğu konusunda hemfikir.
Başrollerinde Gal Gadot ve Chris Pine'a Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis, Ewen Bremner, Lucy Davis, Elena Anaya ve Danny Huston'ın eşlik edeceği Wonder Woman, 2 Haziran'da gösterime girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6979 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Wonder Woman, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim