Anlık Bildirim

Yeni Supergirl filminin yönetmeni belli oluyor

Çekimlerine yakında başlanacak olan yeni Supergirl filminin yönetmeni artık netlik kazanmak üzere. Warner Bros., filmi yönetmesi için Craig Gillespie'ye teklif götürdü.  
Yeni Supergirl filminin yönetmeni belli oluyor Tam Boyutta Gör
James Gunn öncülüğünde kurulacak olan yeni DC Sinematik Evreni'nin ilk filmlerden biri de Supergirl: Woman of Tomorrow olacak. Aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanacak olan yeni Supergirl filmi, yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Supergirl'ü kimin canlandıracağının belli olmasından sonra, şimdi de filmi yönetecek isim netlik kazanıyor.

Deadline'ın haberine göre Warner Bros., Woman of Tomorrow'u yönetmesi için Craig Gillespie'ye teklif götürdü. Henüz resmi anlaşma imzalanmamış olsa da iki taraf arasında görüşmelerin ileri aşamalarda olduğu belirtiliyor.

Supergirl Filminin Çekimlerine Bu Yıl Bitmeden Başlanacak

Son olarak Keriz Parası (Dumb Money) filmine imza atan Craig Gillespie, daha önce I, Tonya ve Cruella filmleriyle adından söz ettirmişti. Film için Craig Gillespie gibi genellikle komedi unsurları da içeren işlere imza atan bir yönetmenin seçilmiş olması, Woman of Tomorrow'un tonu hakkında da ipuçları barındırıyor olabilir.

Yeni DC Sinematik Evreni'nde Supergirl'ü, House of the Dragon dizisiyle çıkış yapan genç oyuncu Milly Alcock canlandıracak. Genç oyuncunun Woman of Tomorrow'dan önce farklı bir DC filminde karşımıza çıkabileceği konuşuluyor. Bunun için en önemli adaysa James Gunn'ın yönettiği yeni Superman filmi.

Öte yandan Deadline tarafından paylaşılan bilgilere göre DC Films, Supergirl'ün çekimlerine bu yılın dördüncü çeyreğinde başlamayı planlıyor. Bu da filmin 2026'da çıkabileceği anlamına geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim