Anlık Bildirim

Netflix’e 2021 yılında CG Resident Evil dizisi geliyor

Netflix, 2021 yılında bir Resident Evil CG animasyon dizisinin geleceğini duyurdu. Resident Evil: Infinite Darkness adlı dizide, Claire Redfield ve Leon S. Kennedy'nin maceralarını izleyeceğiz.

Netflix’e 2021 yılında CG Resident Evil dizisi geliyor Tam Boyutta Gör

Popüler çevrimiçi içerik platformu Netflix, video oyunlarından esinlendiği anime ve film duyurularına devam ediyor. Şirket, Splinter Cell animesi ve Beyond Good&Evil filmlerinin ardından Capcom’un popüler serisi Resident Evil’ın CG (Bilgisayarda Üretilmiş-Computer Generated) anime serisini duyurdu.

Tokyo Games Show 2020’de duyurulan ve Resident Evil: Infinite Darkness adı verilen anime 2021 yılında platforma konuk olacak. Serinin ikinci oyununun baş kahramanları Claire Redfield ve Leon S. Kennedy’i ekranlara getirecek dizide Capcom’dan Hiroyuki Kobayashi ve TMS Entertainment yapımcılık rollerini üstlenecek. Dizinin animasyon görevi ise Kei Miyamoto ve şirketi Quebico’ya ait. Kei Miyamoto’yu Resident Evil:Vendetta adlı animasyon filmden tanıyoruz.

Netflix’e 2021 yılında CG Resident Evil dizisi geliyor Tam Boyutta Gör

Senaryoyla ilgili detayların paylaşılmadığı dizi, Resident Evil evreni için de bir ilk olma özelliği taşıyor. Daha önce izleme fırsatı elde ettiğimiz CG filmler haricinde Capcom’un popüler serisi ilk defa bir CG animasyon diziye kavuşuyor. 

Netflix’in Resident Evil’ın şanına yakışır bir prodüksiyonla hayranların karşısına çıkacağını umarak sizleri dizinin tanıtım fragmanıyla baş başa bırakıyoruz.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4775 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
resident evil, capcom ve
2 etiket daha netflix Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim