Anlık Bildirim

Netflix’in popüler dizisi Stranger Things’in 4. sezonu, en karanlık sezon olacak

Netflix’in en çok bilinen dizilerinden biri olan Stranger Things’in oyuncusu Finn Wolfhard, dördüncü sezonun en karanlık sezon olacağını söyledi.

Netflix’in popüler dizisi Stranger Things’in 4. sezonu, en karanlık sezon olacak Tam Boyutta Gör

İlk sezonu 2016 yılında yayınlanan ve şu anda Netflix’in bu kadar popüler olmasında şüphesiz büyük bir paya sahip olan Stranger Things’in yeni sezonu ile ilgili bir açıklama geldi.

Üçüncü sezonu 2019’da yayınlanan Netflix’in popüler dizisi için şu anda dördüncü sezon çekimleri devam ediyor. Oyunculardan Finn Wolfhard’ın söylediğine göre ise dizinin yeni sezonu, şu ana kadarki en karanlık Stranger Things sezonu olacak. Ne yazık ki Wolfhard, ne tarz bir karanlıktan bahsettiğini açıklamadı. Ancak açıklamasının devamında, dizide bolca patlama olduğunu ekledi. Daha zorlayıcı sahneler izleyeceğimizi düşünebiliriz sanırım.

Ne yazık ki hala dizinin yayın tarihi belli değil. Bu yılın başlarında yayınlanması bekleniyordu ancak salgın sebebiyle çekimler aksadı. Yeni sezonun bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Daha önce dizinin oyuncuları, çekimlerin ertelenmesinin dizinin yararına olduğunu çünkü senaristlerin hikâye ile daha fazla ilgilenebildiğini söylemişlerdi.

Yayınlanan tüm sezonları şu anda Netflix’te bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim