Anlık Bildirim

Netflix duyurdu: Stranger Things animasyon dizisi geliyor

Akış hizmeti devi Netflix, popüler Stranger Things serisini geliştirmeye devam ediyor. Netflix, Stranger Things evreninde geçen yeni bir animasyon dizisi hazırlayacağını duyurdu.
Netflix, Stranger Things animasyonu yapacağını duyurdu Tam Boyutta Gör
Son sezonda gördüğümüz Vecna gibi Stranger Things evreni de genişlemeye devam ediyor. Netflix, en büyük hitlerinden birine dayanan bir animasyon dizisi duyurdu. Şirket henüz yeni spin-off hakkında pek fazla ayrıntı açıklamadı ancak bazı detaylar halihazırda mevcut durumda. Bu detaylar animasyonun ne tarzda olacağı hakkında bazı fikirler veriyor.

Stranger Things animasyon dizisi geliyor

Stranger Things animasyon dizisini Glitch Techs ve Fanboy & Chum Chum gibi yapımlardan tanıdığımız Eric Robles ve Flying Bark Productions geliştirecek. Stranger Things yaratıcıları Duffer kardeşler ve yapımcı Shawn Levy de işin içinde aktif rol alacak. Duffer kardeşler yaptıkları açıklamada "Her zaman severek büyüdüğümüz cumartesi sabahı çizgi filmleri tarzında bir animasyon 'Stranger Things' hayal ettik ve bu hayalin gerçekleştiğini görmek kesinlikle heyecan verici” ifadelerini kullandılar.

Netflix, Stranger Things animasyonu yapacağını duyurdu Tam Boyutta Gör
Duffer kardeşler, ayrıca Eric Robles ve ekibinin ortaya koyduğu şeyden oldukça etkilenmiş ve şaşırmış durumda. Maceranın kesinlikle devam edeceği aktarılırken senaryolar ve çizimlerin inanılmaz olduğu ve ilerleyen dönemde daha fazla şeyin paylaşılacağı belirtiliyor.

Stranger Things, 2016'da ilk kez yayınlandığından bu yana Netflix’in en büyük ve en bilinen yapımlarından birisi oldu. Netflix’e büyük kitleler kazandıran dizi gelecek olan 5. sezonunun ardından final yapacak ancak böyle büyük bir markanın tozlu raflara kaldırılması beklenemezdi. Netflix halihazırda Stranger Things’in VR oyunu dahil farklı projeler üzerinde çalışıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim