Anlık Bildirim

The Mandalorian, 2020'nin en çok korsan izlenen dizisi oldu

Star Wars evreninin son yapımı The Mandalorian, her anlamda birinci olmaya devam ediyor. Son açıklama göre dizi 2020 yılının en çok korsan izlenen dizisi.

The Mandalorian, 2020'nin en çok korsan izlenen dizisi oldu Tam Boyutta Gör

Büyük bir çoğunluğun neredeyse tüm yılı evinde geçirdiği bir yılı geride bıraktık. Yılı evde geçirdiğimiz için de dijital tüketim ciddi oranda arttı. Böyle olunca da 2020'de yayınlanan yapımlar normalden daha fazla izlendi. Neredeyse her sektörde olduğu gibi korsan tüketim, 2020'de daha da arttı. Özellikle dizi ve filmlerde. Peki en çok hangi yapım izlendi?

Geçtiğimiz günlerde Torrent Freak'in ayaptığı açıklamaya göre, 2020 yılında korsan olarak en çok izlenen dizi The Mandalorian oldu. The Mandalorian'ın genel anlamda zaten bu yılın en popüler yapımlarından birisi olduğunu söylemek mümkün ve ne yazık ki Disney+ ülkemiz de dahil olmak üzere birçok ülkede bulunmuyor. Bu da korsan izleme sayısını bir hayli yukarı çıkarmıştır. 

Listenin ikinci sırasıdna ise bu yılın bir başka popüler dizisi olan Amazon Prime Video'nun özel yapımı The Boys bulunuyor. Üçüncü sırada da HBO'nun son dönemdeki başarılı dizilerinden Westworld bulunuyor. 

2019 yılındaki tabloya baktığımızda ise birinci sırada son sezonu yayınlanan Game of Thrones'u görüyoruz. İkinci sırada yine The Boys ve üçüncü sırada da The Mandalorian bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11437 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the mandalorian, korsan izleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim