Anlık Bildirim

Snap'in CEO’su, App Store komisyonu ödemekten 'mutlu' olduğunu söyledi

Snap'in CEO'su Evan Spiegel, şirketin ve ürünlerinin bugünkü konuma gelmesinde Apple'ın sunmuş olduğu teknolojilerin önemli bir payı olduğunu belirtti.

Snap'in CEO’su Apple'a komisyon ödemekten memnun Tam Boyutta Gör

Epic Games ile Apple arasındaki dava devam ederken Snap Inc.'in CEO'su Evan Spiegel, uygulama içi satın alımlarda Apple'ın %30 komisyon alması ve iOS 14.5 ile gelen Uygulama Takibi Şeffaflığı özelliği hakkındaki olumlu bakış açısını paylaştı.

'Gizliliğin korunmasında Apple ile uyumlu ilerliyoruz'

CNBC'ye verdiği bir röportaj ile Snapchat'in geliştiricisi Snap'in CEO'su Evan Spiegel, şirketin ve ürünlerinin bugün olduğu yere gelmesinde Apple'ın önemli bir rolü olduğunu söyledi.

Spiegel, ödenen App Store komisyonu hakkında en azından bu kadarını yapmakta borçlu olduklarına inanıyor. Yazılım ve donanım geliştirmeleri açısından kendilerine sağladıkları tüm harika teknolojiler karşılığında komisyon ödemekten mutluluk duyduklarını söyleyen Spiegel: "İPhone ve Apple'ın yarattığı muhteşem platform olmadan Snapchat'in gerçek anlamda var olamayacağını düşünüyoruz." dedi.

Snap'in CEO’su Apple'a komisyon ödemekten memnun Tam Boyutta Gör

Spiegel ayrıca Apple'ın yeni Uygulama Takibi Şeffaflığı özelliği konusunda da teknoloji deviyle aynı düşüncelere sahip olduklarını belirterek: "Gizliliğin korunmasına yardımcı olmak için yaptıkları değişiklikler konusunda onlarla gerçekten uyumlu ilerliyoruz. Ve şu ana kadar platformumuzda kullanıcı gizliliğini korumak için neredeyse 10 yıl önce yaptığımız ilk yatırımlar gerçekten karşılığını verdi." ifadelerine yerdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim