Anlık Bildirim

Snapdragon 8 Gen 1+, 2022'nin ikinci yarısına ertelendi

Qualcomm'un yeni yüksek performanslı işlemcisi Snapdragon 8 Gen 1+ ertelendi. Bu ay piyasaya sürülmesi beklenilen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+, 2022'nin ikinci yarısında piyasaya sürülecek.

Snapdragon 8 Gen 1+, 2022'nin ikinci yarısına ertelendi Tam Boyutta Gör

Qualcomm'un beklenilen yeni işlemci modeli Snapdragon 8 Gen 1+ için tarih yeniden belirlendi. Önceden gelen bilgilere göre bu ay tanıtılacak olan Snapdragon 8 Gen 1+, 2022'nin ikinci yarısına ertelendi.

Snapdragon 8 Gen 1+'ı biraz daha bekleyeceğiz

Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 1 ile çok büyük bir başarı elde etti. Piyasadaki amiral gemilerinin vazgeçilmezi olan Snapdragon 8 Gen 1, şimdi bir üst versiyonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda gelen bilgiler Qualcomm'un yeni işlemcisinin Mayıs ayında tanıtılacağını söylüyordu. Ancak bugün gelen sızıntılar durumu değiştirdi.

Snapdragon 8 Gen 1+, 2022'nin ikinci yarısına ertelendi Tam Boyutta Gör

Digital Chat Station'a göre Snapdragon 8 Gen 1+ için biraz daha bekleyeceğiz. Çin'de meydana gelen yeni salgın durumu tabi Qualcomm'u da etkiledi. Salgın durumunun biraz daha kontrol altına alınmasını bekleyecek gibi duran Qualcomm, görünüşe göre Snapdragon 8 Gen 1+'ı 2022 yılının diğer yarısında piyasaya sürecek. Tabi bu işlemciyi ilk kullanacak cihaz da muhtemelen Motorola Edge 30 Ultra olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim