Anlık Bildirim

ŞOK Marketler, online market platformu İstegelsin'i satın aldı

ŞOK Marketler, İstegelsin'in tamamını 220 milyon TL'ye satın aldığını duyurdu. ŞOK Marktler'in online market uygulaması Cepte Şok'a yeni özellikler ver yeni ürünler eklenmesi bekleniyor.
ŞOK Marketler, online market platformu İstegelsin'i satın aldı
Cepte Şok uygulaması ile online market hizmeti sunan ŞOK Marketler, pazarda önemli paya sahip İstegelsin’i satın aldığını duyurdu. İstegelsin’in tamamını 220 milyon TL’ye satın almak için sözleşme imzalandı.

ŞOK, konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yaptı. Sözleşme imza tarihi itibarıyla İstegelsin’in (Future Teknoloji Ticaret A.Ş.) finansal borcunun bulunmadığının da altı çizildi. Satın alım bedelinin KPMG Yönetim Danışmanlığı A.Ş. raporuna göre belirlendiği ifade edildi.

Söz konusu satın alımla birlikte Cepte Şok uygulamasında yeni dönem başlayabilir. Cepte Şok’un ürün yelpazesi genişleyecek ve ürünler daha hızlı teslim edilecek. İstegelsin, 2019 yılında faaliyete geçti. Market, bakkaliye, fırın, et, atıştırmalık, sıcak kahve vb. ev ürünlerini saatler içerisinde teslim ediyor. İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa'da hizmet veriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim