Anlık Bildirim

Netflix'in Sonic dizisinden ilk görüntüler sızdırıldı

Hem oyun dünyasının hem de animasyon dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Sonic'in yeni animasyon dizisi Sonic Prime'dan ilk konsept tasarımlar sızdırıldı.

Sonic dizisinden ilk görüntüler geldi Tam Boyutta Gör

İlk oyunu 1991 yılında yayınlanan ve bu şekilde hayatımıza giren Sonic'in, Netflix tarafından hazırlanan yeni animasyon dizisinden ilk görüntüler sızdırıldı.

Geçtiğimiz aylarda bildiğiniz gibi Netflix, Sonic Prime isimli yeni bir animasyon dizisi duyurmuştu. Bu dizinin de ilk konsept tasarımları geçtiğimiz saatlerde sızdırıldı. Görselleri bir Reddit kullanıcısı keşfetti. Bu görsellerin direkt olarak animasyon çizimini yansıtmadığını ancak genel tasarım olarak bu şekilde olacağını belirtelim.

Animasyonun yapımcılığını Mega Man serisinin uyarlaması ile tanınan WildBrain Studios üstlenecek. Ayrıca geliştirme tarafında Man of Action isimli grup da bulunuyor. Onlar da 2012 yılında yayınlanan Ultimate Spider-Man üzerinde çalışmıştı. Sonic Prime isimli üç boyutlu animasyonun da 2022 yılında Netflix üzerinden yayınlanması bekleniyor. Açıklama göre dizi 24 bölümden oluşacak. Bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Sonic Prime Sızdırılan Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim