Anlık Bildirim

Sony, PlayStation 5 stok durumunun 1 yıl daha bu şekilde devam edeceğini düşünüyor

Geçtiğimiz günlerde açıklanan mali sonuçların ardından Sony'nin CFO'su Hiroki Totoki, PlayStation 5'teki stok durumunun 31 Mart 2022'ye kadar devam edeceğini düşündüğünü söyledi.

Sony, PlayStation 5 stok durumunun 1 yıl daha bu şekilde devam edeceğini düşünüyor Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan Sony, geçtiğimiz günlerde PlayStation'a dair son mali çeyrek sonuçlarını açıkladı. Sonuçların ardından da Sony'nin CFO'su Hiroki Totoki, PlayStation 5'in stok durumu ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Bildiğiniz gibi yarı iletkenlerdeki stok sıkıntısı sebebiyle neredeyse tüm teknoloji şirketleri ürünlerinde stok sıkıntısı çekiyor. Bu konuda büyük sıkıntı çeken cihazlardan biri de PlayStation 5. Hem yüksek talepten dolayı hem de çiplerdeki sorunlardan dolayı PlayStation 5 çıktığından bu yana zor bulunan bir cihaz konumunda.

PlayStation 5'in çıkışından bu yana konsol, dönem dönem limitli bir stokla siparişe açılıyor ve çok kısa bir süre içerisinde de bitiyor. Görünüşe göre bu durum biraz daha bu şekilde devam edecek. Daha öncesinde konsolların stok sıkıntısının Haziran 2021'den sonra rahatlayacağı söylenmişti ancak bu süre uzamış gibi duruyor.

Sony'nin CFO'su Hiroki Totoki, yaptığı son açıklamada PlayStation 5'in tamamen rahat bir stoğa ulaşmasının biraz daha süreceğini söyledi. Hiroki Totoki'ye göre Sony, 2022 Mart'tan önce stoklarının rahat nefes almasını beklemiyor. Çip sıkıntısı devam ederse bu süreç daha da uzayacak gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10456 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim