Anlık Bildirim

Instagram yorumlarına önemli bir güncelleme geliyor

Son zamanlarda aldığı bir çok güncelleme ile oldukça fonksiyonel bir hale gelen Instagram, şimdi de yorumlara el atmış durumda. Artık fotoğraflara yapılan yorumlara alt yorum eklenebilecek.
Geçtiğimiz günlerde canlı yayın ve hikaye özelliklerine getirdiği yeniliklerle kullanıcılarını memnun eden Instagram'ın boş durmaya niyeti yok. Şimdi de yorum karmaşasını ortadan kaldıran ve kullanıcılarını oldukça sevindirecek bir güncelleme ile geliyor.
Popüler sosyal medya platformu Instagram, kullanıcıların yaptıkları yorumlara gelen cevapları, alt yorum olarak görmenizi sağlayan güncelleme üzerinde çalışıyor. Bu sayede kullanıcılar attıkları yorumların altında mesajlaşıp, tartışabilecekler. Yorumların takip edilmesini kolaylaştıracak bu özellik ile Instagram daha da fonksiyonel bir hal alacak.
Bundan böyle herhangi bir yorumun altında yer alan "Yanıtla" ibaresine tıklayıp cevap yazarsanız, bu cevap ilgili yorumun alt sekmesi olarak listelenecek. Bu sayede yorumlarınız, diğer yorumların arasında kaybolmayacak ve takibi oldukça kolaylaşacak. Instagram'ın, yorum karmaşasını önleyecek bu yeni güncellemesinin kısa süre içinde tüm kullanıcılara ulaşması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim