Anlık Bildirim

Söylentiler güçlendi: Battlefield 6 bu hafta tanıtılıyor! Fragmanda kullanılan şarkı belli oldu (Güncellendi)

Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 6'nın bu hafta tanıtılması ile ilgili söylentiler iyice güçlendi. Fragmanda kullanılan şarkı da belli oldu.

Söylentiler güçlendi: Battlefield 6 bu hafta tanıtılıyor! Fragmanda kullanılan şarkı belli oldu (Güncellendi) Tam Boyutta Gör

Güncelleme: Battlefield'ın resmi Twitter hesabı üzerinden oyunun Haziran 2021 tanıtılacağına dair bazı sinyaller verildi. 2WEI'nin bahsettiği oyunlar Battlefield 6 olmayabilir ya da Battlefield 6'nın tanıtımı son dakikada iptal edildi.

Orijinal Haber: Electronic Arts'ın yayıncılığını yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı popüler video oyun serisi Battlefield 6 ne yazık ki hala tanıtılmadı. Ancak oyunun geliştirildiği ve yakında tanıtılacağı biliniyor. Son çıkan söylentiler bu tanıtımın çok yakın olduğunu gösteriyor.

Battlefield 6'nın Fragman Müziği Belli Oldu

Geçtiğimiz haftalarda Battlefield 6'nın bu hafta tanıtılacağına dair bazı söylentiler çıkmıştı. Bu söylentilerin ardından bazı görseller sızdırıldı. Görsellerin ardından da fragmandan bir ses kaydı alındı ve bu sızdırıldı. Sızıdırılan ses kaydında 2WEI'nin Run Baby Run şarkısı çalıyordu. Tüm bu sızıntılar da fragmanın yaklaştığını düşündürdü. Geçtiğimiz saatlerde de Run Baby Run şarkısını yapan 2WEI bir paylaşım yaptı.

2WEI'nin yaptığı paylaşıma göre grubun şarkısının bulunduğu iki yeni oyun fragmanı bu hafta yayınlanacak. Tüm bu sızıntıların ardından fragmanlardan birinin Battlefield 6 olacağını artık rahatlıkla söyleyebiliriz. Run Baby Run şarkısını dinleyince zaten Battlefield 6 için ne kadar uygun olduğunu anlayabiliyorsunuz. Umuyoruz ki sonunda ilk resmi bilgileri öğreneceğiz. 

Bahsi geçen şarkıyı aşağıdan dinleyebilirsiniz. Diğer fragmanın hangi oyuna ait olacağına dair bir bilgi yok. 2WEI daha öncesinde League of Legends, Call of Duty, Battlefield, Need for Speed, Valorant, Assassin's Creed Valhalla, Apex Legends ve daha birçok oyunun müziğini hazırlamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14052 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield, battlefield 6 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim