Anlık Bildirim

Söylentiye göre Netflix, The Elder Scrolls dizisi hazırlıyor

Dünyanın en popüler video akış platformu olan Netflix, söylentiye göre oyun dünyasının en büyük markalarından birini diziye uyarlamak için hazırlanıyor.

Söylentiye göre Netflix, The Elder Scrolls dizisi hazırlıyor Tam Boyutta Gör

Resident Evil, Assassin's Creed, The Witcher ve daha birçok oyunun dizi uyarlamasını yapan Netflix, The Elder Scrolls serisinin dizisini yapacak gibi duruyor. Ancak henüz bu haber söylentiden ibaret.

Söylentiye göre Netflix, şu anda Bethesda ile The Elder Scrolls serisini diziye uyarlamak için bir görüşme içerisinde. Ne yazık ki daha fazla bilgi bulunmuyor. Büyük ihtimalle anlaşıldığı zaman dizi duyurulacaktır. Bethesda'nın birkaç ay önce, Fallout'un dizisi için Amazon ile anlaştığını hatırlatalım.

Aslında bu söylenti yaklaşık olarak 3-4 haftadır devam ediyor ancak en son Daniel Ritchtman'ın da bu söylentiyi desteklemesi ile birlikte durum daha da ciddileşti. Daniel Ritchtman daha önce bu tarz haberleri duyuran bir isim.

The Elder Scrolls serisi 1994 yılında başlamıştı. Sonrasında birçok oyun çıktı ancak seri en çok Morrowind, Oblivion ve Skyrim oyunlarıyla biliniyor. Geçtiğimiz yıllarda da serinin yeni oyunu duyurulmuştu ancak ne yazık ki hiçbir detay bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13787 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tes, the elder scrolls ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim