Anlık Bildirim

Spider-Man 3’ten ilk resmi görseller paylaşıldı

Marvel Sinematik Evreni'ninde geçen Spider-Man serisinin üçüncü filmi şu sıralar çekimlere devam ediyor. Filmden ilk görseller geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Spider-Man 3’ten ilk resmi görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Disney ve Sony'nin ortaklaşa hazırladığı başrolünde Tom Holland'ın olduğu Spider-Man serisinin yeni filmi Spider-Man 3'ün çekimleri şu anda devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde de filmden ilk resmi görseller paylaşıldı.

Bu sabah erken saatlerde oyunculardan Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon; ayrı ayrı paylaşımlar yaparak filmin logosunu ve tam ismini paylaştı. Ancak hepsinin paylaştığı da birbirinden farklıydı. Bu yüzden hangisinin doğru olduğu veya içlerinden birinin doğru olup olmadığı bilinmiyor. Ayrıca filmden bahsi geçen üçlünün bulunduğu ilk resmi görseller de paylaşıldı. Görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Ayrıca Tom Holland, üçüncü filmde Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın bulunacağına dair söylentileri bir kez daha yalanladı. Ancak kendisinin bu konularda çok güvenilir bir isim olmadığını da belirtmek gerek.

Spider-Man 3, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak ve şu anda çekimleri devam ediyor. Konuk olması beklenen isimlerin tamamı şöyle: Jamie Foxx, Benedict CumberbatchTobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12655 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, spider-man 3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim