Anlık Bildirim

Spotify, Car Thing’in fişini çekti: Cihazların çöpe atılmasını önerdi

Dünyanın en büyük müzik akış platformlarından olan Spotify, daha az popüler servislerini öldürmeye devam ediyor. Firma, geçtiğimiz yıllarda satışa çıkan Car Thing’in fişini çekeceğini duyurdu.
Spotify Car Thing Tam Boyutta Gör
Dünyanın en popüler müzik akış servislerinden olan Spotify, geçtiğimiz yıllarda araçlarda müzik dinleme deneyimini geliştiren Car Thing’i duyurmuştu. 2022 yılında satışa çıkan ve uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken Car Thing, yüksek satış sayılarına ulaşmasa da kullanıcıların beğenesini toplamıştı ancak görünüşe göre firma, cihazın popülerliğinden memnun değil.

Car Thing iptal edildi: Var olan cihazların fişi çekilecek

Spotify, 9 Aralık 2024 itibari ile Car Thing’in satışının duracağını açıkladı. Ayrıca daha önce satın alınan Car Thing cihazları da bu tarih itibari ile kullanılamaz hale gelecek. Spotify destek sayfasında firma, cihazların sıfırlanmasını ve yerel elektronik atık kurallarına uygun şekilde cihazların güvenli bir şekilde elden çıkarılmasını öneriyor. 

Android Auto ve Apple CarPlay’in popüler olması Spotify’ın Car Thing projesinin önüne geçse de firmanın zaten satılmış olan cihazları kullanılamaz hale getirecek olması dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada yüzlerce kullanıcı, yeni satın aldıkları bu cihazın fişinin çekilmesini protesto etti. Spotify, konu hakkında ek bir açıklama yapmadı.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8650 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spotify, Spotify Car Thing ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim