Anlık Bildirim

Spotify, kişilerin dinleme zevklerini birleştiren Blend özelliğini getiriyor

Popüler müzik uygulaması Spotify, iki veya daha fazla kişinin müzik zevklerinin birleşeceği ve puanlama sisteminin oluşturulacağı yeni Blend özelliğini duyurdu.

Spotify, müzik zevklerini birleştiren yeni özelliğini tanıttı Tam Boyutta Gör

Kullanıcılar arasında oldukça popüler müzik uygulaması Spotify, uzun zamandır iki veya daha fazla kullanıcının favori şarkılarının eklenebildiği bir ortak çalma listesi özelliğine sahip. Manuel olarak oluşturulan bu özelliği daha çok geliştirmek isteyen şirket, Blend adlı yeni özelliğini duyurdu.

Ücretsiz ve Premium kullanıcılar için sunulan yeni özellik, kişilerin müzik zevklerini ve en çok dinlediği şarkıları analiz ederek iki kullanıcı arasında hızlı bir şekilde ortak çalma listesinin oluşturulmasını sağlıyor. Uygulama üzerinden oynatılan bir şarkının sol tarafına eklenen yeni birleşim işareti ile kullanıcılar, uyumluluk puanını ve kendilerini bir araya getiren şarkıları artık seçebilecekler.

Spotify, müzik zevklerini birleştiren yeni özelliğini tanıttı Tam Boyutta Gör

Uyumluluk puanları, ortak kullanıcıların zevklerinin ne kadar uyuştuğunun yüzdesini gösterirken, Blend özelliği sayesinde oynatma listesi akışı günlük olarak güncellenecek. Spotify tarafından getirilen yeni özellik ''Karışım Oluştur'' kısmına eklenecek ve ''Blend Oluştur'' seçeneğine tıklayan kullanıcılar, diğer kullanıcıları davet ederek kullanabilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim