Anlık Bildirim

Final Fantasy XIV: Endwalker için performans test uygulaması yayınlandı

Square Enix, devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu(MMORPG) Final Fantasy XIV: Endwalker için tüm ayarları çok detaylı bir biçimde ele alan yeni bir performans test programı yayınladı.

Yayınlanan bu test, oyunun sistemde çalışıp çalışmayacağını hızlı bir şekilde doğrulamak için kullanılıyor. FF XIV: Endgame ekran kartı performans testi, 4K çözünürlük desteği ve 5.1 surround ses seçeneği sunuyor. Yalnızca DirectX 9 uyumlu bir grafik kartı test için yeterli oluyor . İlginç bir şekilde test, SLI ve Crossfire gibi çoklu ekran kartı teknolojilerini destekliyor. Dört farklı dil seçeneği ile gelen uygulama; Japonca, İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerine yer veriyor.

Square Enix'ten detaylı performans testi Tam Boyutta Gör

Square Enix'in FF XV oyunu için halihazırda bir performans testi olduğu biliniyor. DLSS desteği ve daha gelişmiş görüntü desteği sunarken, FF XIV için yayınlanan test, çok daha geniş bir GPU yelpazesini kapsıyor ve nispeten uzun bir test süresi bizi karşılıyor(bitirmesi birkaç dakika sürüyor). Hız aşırtma(OC) sonrası sistemin düzgün bir biçimde çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için ideal olduğu söylenebilir. 

Square Enix'ten detaylı performans testi

Oyundaki tüm ayarların testte uygulandığı ve hangi ayarın performansı ne kadar etkilediğini görmek ise oyunu mümkün olan en iyi grafik kalitesinde oynamak için güzel bir imkan sunuyor.Testten çıkan puanlamaların karşılığı ise şu şekilde;

Square Enix'ten detaylı performans testi Tam Boyutta Gör

 

Test uygulamasına, kaynak kısmında belirtilen sitenin en altında bulunan ''Download'' butonundan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim