Anlık Bildirim

Starbucks, gelecek ay Web 3.0 tabanlı ödül programını açıklayacak

Starbucks, önümüzdeki ay kahve temalı NFT'leri içeren Web 3.0 girişimini tanıtmaya hazırlanıyor. NFT'ler dijital koleksiyondan ziyade sahiplerine de özel içerik ve bazı avantajlar sağlayacak.

Starbucks, Web 3.0 dünyasına giriyor Tam Boyutta Gör

Starbucks'ın CEO'su Howard Schultz, şirketin daha fazla müşteri çekmek ve onları elde tutmak için yeni bir Web 3.0 ödül programı başlatmak istediğini belirtti. 

NFT koleksiyonu bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek

NFT'ler, sadece dijital koleksiyon olmaktan çıktığı gibi özel içeriklerden ve avantajlardan yararlanma imkanını sunmaya devam ediyor. Web 3.0 alanına girmeyi duyuran Starbucks da bu özel içerikleri ve avantajları müşterilerine sunmayı hedefliyor.

NFT koleksiyonlarıyla iş ortamını daha da büyüteceğine inanan firma, bu yıl birçok haberin gündeme geleceğini açıkladı. NFT'lerin hangi ağ üzerinde inşa edileceği gibi detaylar henüz belli değil.

CEO, bu girişimin Starbucks Rewards ekosistemine NFT'lerle hem bir ödül hem de bir topluluk oluşturmayı amaçladıklarından bahsetti. Şirket, bu hareketiyle genç müşteri tabanını genişletmek istiyor. 

Schultz'a göre, şirket yeni Web 3.0 girişiminin detaylarını 13 Eylül'de Seattle'daki yıllık "Yatırımcı Günü" etkinliği sırasında tanıtacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim