Anlık Bildirim

Steam'de bir oyunun istediğiniz eski bir sürümüne dönme özelliği kaldırılıyor

Steam'de çok nadiren de olsa bazen oyuncular, oyunların eski bir sürümüne dönmek isteyebiliyor. Ancak bu özellik yakın zamanda kaldırılacak gibi duruyor.

Steam'in oyunlarda eski sürüme dönme özelliği kaldırılıyor Tam Boyutta Gör

Güncelleme: Valve'den bir sözcünün PC Gamer'a ulaşması üzerine Valve'in böyle bir planı olmadığı öğrenildi. Ayrıca Valve yakın bir zamanda resmi açıklama yapacağını da belirtti.

Orijinal: PC oyunculuğunun temel taşlarından birisi olan diital oyun platformu Steam için oyuncuları üzecek bir yenilik geliyor gibi duruyor. 

Eski Sürüme Dönemeyeceksiniz

SteamDB, Steam'in güncellemerinin öncesinde denendiği Steam Beta İstemcisi'nde bir yeniliğin görüldüğünü aktardı. Bu yeniliğe göre oyuncular artık bir oyunun istedikleri eski bir sürümüne erişim sağlayamayacak. Yani oyunun eski bir güncellemesini indiremeyeceksiniz.

Bu aslında çok fazla kullanılan bir özellik değil ancak Grand Theft Auto 4, Beat Sabre, Dragonball Z: Kakarot ve çeşitli Bethesda RPG'lerinde modlar sebebiyle oyuncular eski güncellemelere dönmek isteyebiliyor.

Şu an için Valve tarafından resmi bir açıklama yok. Bu yüzden detaylar ne yazık ki bilinmiyor. Ancak yakında resmi olarak açıklama gelecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim