Anlık Bildirim

Steam'in oyun festivali başladı: Yüzlerce oyunu ücretsiz deneyebilirsiniz

Steam'in yeni oyun festivali başladı. Bu seferki Steam Oyun Festivali'nde daha doğrusu Steam Next Fest'te yüzlerce farklı oyunun demosu ücretsiz olarak erişilebilir.

Steam Oyun Festivali başladı Tam Boyutta Gör

PC oyunculuğunun temel taşlarından biri olan Steam'in yeni oyun festivali Steam Next Fest başladı. Yüzlerce oyunu ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Şu andan itibaren Steam'in yeni oyun festivali başlamış durumda. Birbirinden farklı bağımsız oyunların demosu erişime açıldı. Eğer merak ettiğiniz, beklediğiniz bir bağımsız oyun varsa demosunun büyük bir ihtimalle erişime açıldığını söyleyebiliriz. Festival, 22 Haziran Türkiye saati ile 20.00'a kadar sürecek. Buradan Steam'e, buradan da festival sayfasına ulaşabilirsiniz.

Steam Next Fest Hakkında

Steam Oyun Festivali'nin adını etkinliği daha doğru anlatabilmesi için Steam Next Fest olarak değiştirdik. Birkaç gün sürecek bu festivalde Steam'de çıkacak oyunları kutlayacağız. Pek yakında Steam'de çıkacak yüzlerce oyunun demosunu keşfedin ve oynayın, geliştirici canlı yayınlarını izleyin ve geliştirme süreci devam eden oyunların geliştiricilerinden oyun hakkında bilgiler edinin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29398 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steam, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim