Anlık Bildirim

Stellar (XLM) için önemli bir güncelleme yaklaşıyor

Steallar (XLM) geliştiricileri yeni göüncellemeyi duyurdu. Steallar Protokol 17 güncellemesi ile neler değişecek? Yanıtı haberimizde.

Stellar (XLM) için önemli bir güncelleme yaklaşıyor Tam Boyutta Gör

Stellar’ın yasal uyumluluğunu geliştirmek üzerine duran, Blockchain ağının bugün gerçekleşecek olan güncellemesi, oylamaya sunuldu. 

Stellar Blockchain’in geliştirilmesinin arkasındaki kâr amacı gütmeyen kuruluş olan Stellar Development Foundation tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, ağın doğrulayıcıları bugün Protokol 17 güncellemesine oy verdi.

Böylelikle Stellar’ın belirli yargı bölgelerindeki menkul kıymet düzenleyici gereksinimlerine uyma yeteneğini geliştiren bir Varlık Geri Alma mekanizması etkinleştirilecek. Eklenen yeni özellikler, varlık ihraç edenlerin veya transfer acentelerinin bazı istisnai durumlarda varlıklarını iptal etmelerine izin verecek. İhraççılar varlıklarını etiketleyebilecek ve hileli olarak elde edilen fonları geri alabilecek. Ek olarak yasal taleplere yanıt verip, doğrulanmış kişilerin önemli kayıplar durumunda varlıkları kurtarmasını sağlanabilecek.

Stellar ağ geliştiricileri, güncellemenin şu anki mevcut bakiye ve hesapları etkilemediğini açıkladı. Yeni işlevleri etkinleştirmek için bir ihraççı, varlıklarını açıkça geri alma konusunda etkin olarak işaretlemeli. Ayrıca, bu işlevsellik, Stellar’ın yerel ağ varlığı olan Stellar Lumens’te (XLM) herhangi bir ihraç hesabı olmadığı için uygulanamıyor. Ayrıca, geri alma işleminin geriye dönük olarak etkinleştirilemediğini belirtelim.

Bu güncelleme ile birlikte Stellar (XLM) geliştiricileri, Asset Clawback’in uygulanmasıyla ihraççıların fonlarını, tahvillerini ve hisse senetlerini tokenize edebileceğini ve düzenlenmiş finansal hizmetleri Stellar (XLM) ağına entegre edebileceğini umuyor.

Kaynakça https://stellar.org/blog/protocol-17-improvements https://u.today/stellar-xlm-to-undergo-protocol-17-hardfork-with-crucial-update-why-does-it-matter Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim