Anlık Bildirim

Surface Pro 8’in teknik detayları ve görseli sızdı: 120Hz ekran ve Thunderbolt

Gelecek hafta düzenlenecek olan Surface Event’te tanıtılması beklenen Surface Pro 8’den ilk görsel ile birlikte teknik detaylar sızdırıldı. Detaylar haberimizde.

Surface Pro 8'in teknik özellikleri Tam Boyutta Gör

Microsoft’un sevilen 2’si 1 arada bilgisayarı Surface Pro, gelecek hafta gerçekleştirilecek olan Surface sunumunda güncellenecek. Sunumdan hemen önce gelen bilgiler, Surface Pro 8’in ciddi değişimler ile geleceğini gösteriyor.

120Hz ekran ve yeni tasarım

Twitter’da Shadow_Leak tarafından sızdırılan görsel, Surface Pro 8’in tasarımını gözler önüne seriyor. Surface Pro 4’ten beri devam eden tasarım anlayışı sonunda terk edilmiş ve modern bir tasarıma geçilmiş. Surface Pro 8, eski tasarımı bırakarak Surface Pro X’in tasarım anlayışına geçmiş. Ayrıca Surface Pro’nun görselleri dışında da teknik detayları sızdırıldı.

Surface Pro 8 teknik özellikleri

  • 11.Jenerasyon Intel Core işlemciler
  • 13” 120Hz ve çerçeveleri inceltilmiş ekran
  • Windows 11
  • Çift Thunderbolt girişi
  • Değiştirilebilir SSD

Yeni detaylar, Surface Pro 8’in Surface Laptop 4 ve Surface Pro X gibi değiştirilebilir SSD’lere sahip olduğunu da gösteriyor. Uzun yıllardır güncellenebilirlik ve tamir konusunda sınıfta kalan Surface Pro ailesi, bu konuda adımlar atmak istiyor gibi görünüyor. Surface Pro 8’in 22 Eylül’de gerçekleştirilecek olan Surface sunumunda Surface Go 3, Surface Duo 2, Surface Book 4 ve yeni nesil Surface Pro X ile beraber tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim