Anlık Bildirim

Switchblade ile Nintendo Switch konsolu daha yetenekli

Switchblade dock aksesuarı ile Bluetooth kulaklık bağlantısı kurma, ek bir USB Tip-A girişine sahip olma ve oyun kartuşlarını ek yuvalarında saklayabilme mümkün oluyor.

Switchblade ile Nintendo Switch konsolu daha yetenekli Tam Boyutta Gör

Rakipleri ile yarışacak donanımı olmamasına rağmen oyun desteği ve fonksiyonelliği sayesinde rekor satışlar yapan Nintendo Switch konsolu bilindiği üzere özel dock ünitesi üzerinden harici ekranlara bağlanıyor. Bir girişim bu ünitenin yerine yenilikçi bir aksesuar geliştirmiş.

Switchblade özellikleri ve fiyatı

Switchblade aksesuarı normal dock bağlantısı üzerinden Switch konsoluna tutturuluyor ve pek çok önemli fonksiyonu bir araya getiriyor. Özellikle konsolun bazı eksik kalan taraflarını tamamlamış diyebiliriz.

İlk olarak Switchblade aksesuarı Bluetooth 5.0 teknolojisini destekliyor. Böylece kablosuz kulaklıklarınızı bağlayabiliyorsunuz. İkinci olarak iki kartuş yuvası var ve oyunlarınızı burada saklayabiliyorsunuz. Gerektiğinde konsola takarak hızlı bir şekilde oyun oynamaya başlıyorsunuz.

Switchblade ile Nintendo Switch konsolu daha yetenekli

Son olarak ekstra çıkışlar avantaj sağlıyor. HDMI üzerinden televizyona bağladığınızda USB Tip-C ana girişi yanında Tip-A çıkışı da olduğu için ekstra bir kontrolcüye enerji verme imkanınız oluyor.

Switchblade oldukça kompakt ve hafif. Bu nedenle orijinal dock ünitesindeki taşıma sıkıntısı ortadan kayboluyor. Tablet modundayken dahi aksesuarı rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Dahili standı ile kolaylık da sağlıyor. Switchblade aksesuarı en az 50$ bağış karşılığında dağıtılıyor ve kısa sürede rekor bir bağış elde etmiş durumda. Ekim ayında aksesuarın sevkiyatı başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim