Anlık Bildirim

TCL NXTWEAR G akıllı gözlükler duyuruldu

TCL NXTWEAR G harici kaynaktan görüntüyü gözlük camlarına yansıtabiliyor. USB Tip-C DisplayPort üzerinden görüntü aktarabilen ekran micro OLED teknolojisine sahip.

TCL NXTWEAR G giyilebilir monitör tarzında hazırlanmış Tam Boyutta Gör

Katlanabilir ve genişleyebilir ekranlı telefon prototipleri ile dikkatleri üzerine çeken Çinli TCL firması MWC 2021 fuarına akıllı gözlüğünü getirdi. TCL NXTWEAR G giyilebilir ekran formunda hazırlanmış.

TCL NXTWEAR G neler sunuyor?

TCL NXTWEAR G akıllı gözlük modeli Full HD çözünürlüğünde çift Sony Micro OLED ekran kullanıyor. Mikro boyutlardaki OLED modüller ve bölgesel aydınlatma ile Micro OLED ekranlar çok kaliteli görüntüler üretebiliyor. 

140 inç ekran algısı oluşturabilen gözlük mobil veya masa üstü cihazlara bağlanabiliyor. Enerji kaynağını da bağlandığı cihazdan sağlayan gözlük şarj gerektirmiyor. Bu bakımdan her yere taşınabiliyor. Bağlantı USB Tip-C DisplayPort üzerinden sağlanıyor. 

Biraz daha taşınabilir bir monitör gibi görebileceğimiz TCL NXTWEAR G akıllı gözlük ekranın alt kısmını gözlük camına ayırdığı için görüntü alanı da bırakıyor. Sap kısmında bir hoparlör mevcut ancak firma kulaklık tavsiye ediyor.  Gelecek ay Avusturalya’da ürün satışa sunulacak. 

TCL NXTWEAR G giyilebilir monitör tarzında hazırlanmış Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim