Anlık Bildirim

2018 model Samsung QLED televizyonlar SmartThings ile destekleniyor

2018 model Samsung QLED televizyonlar ile artık akıllı ev cihazlarını ve sistemlerini daha kolay bir şekilde kontrol edebileceksiniz. SmartThings teknolojisi ile bu mümkün olacak.

Samsung’un üretimi halen maliyetli olan OLED ekranlar yerine kuantum noktaları ile desteklediği QLED ekranlar gelişmeye devam ediyor. 2018 model Samsung QLED televizyonlarda firma SmartThings teknolojisine yer vermeye başladı.

SmartThings nedir?

Samsung’un akıllı ev cihazlarını tek bir noktadan kontrol etmek amacıyla geliştirdiği SmartThings platformu mobil uygulamalar ve akıllı televizyon uygulamaları ile her yerden ulaşılabilir hale geldi.

SmartThings uyumlu cihazları kontrol eden bu platform örneğin klima ayarını yapmanızı, çamaşır makinenizin programını ayarlamanızı, ışıkları kontrol etmenizi, robot süpürgeyi çalıştırmanızı veya otomatiğe bağlamanızı sağlıyor. Ayrıca cihazların programları sona erdiğinde bildirim yolluyor.

Yeni model QLED televizyonlarda artık oturma odanızda dinlenirken kumandanızdan talimat vererek uyumlu her türlü akıllı cihazı kontrol edebileceksiniz. Ayrıca televizyonunuzu da mobil uygulamadan yönetebileceksiniz. Geçen yılın QLED televizyon modellerinde böyle bir imkan bulunmuyordu. Yine belirli modellerde Bixby akıllı asistan desteği de bulunuyor.

2018 yılı Samsung QLED televizyonları Q9S serisi, Q9FN serisi, Q8FN serisi, Q7CN serisi, Q7FN serisi ve Q6FN serisi altında yer alıyor. Bunların bir kısmı piyasaya çıkmışken bir kısmı ilerleyen dönemlerde pazarda olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim