Anlık Bildirim

Samsung akıllı televizyonlarında uzaktan kontrol dönemi

Samsung Remote Access ile bilgisayarınızda açık olan bir uygulamayı akıllı televizyona aktararak düzenlemeye buradan devam edebileceksiniz. Uzak masaüstü kavramı televizyonlara da geliyor.

Samsung yıllar boyunca oturma odasındaki televizyonunu standart bir görüntüleme cihazı rolünden çıkararak farklı fonksiyonları yerine getiren önemli bir araç haline getirdi. Kullanıcı ara yüzü ile başlayan süreçte artık Samsung televizyonları evinizi kontrol edebilecek durumda. Şimdi biraz daha ileri gidiyor.

Remote Access nedir?

Remote Access adıyla duyurulan yeni özellik 2019 yılında piyasaya çıkacak Samsung akıllı televizyonlarında yerini alacak. Remote Access özelliği televizyonunuza bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlardan kablosuz olarak görüntü aktarmanızı sağlıyor.

Aslında bu özellik farklı teknolojiler tarafından da sağlanıyor ancak Remote Access özelliği fare ve klavye gibi çevre birimlerini de destekleyerek harici uygulamalar üzerinde tam bir kontrol elde etmenizi sağlıyor. Ayrıca bulut ofis servislerine de erişim sağlayarak dosyalarınızı düzenlemenize imkân tanıyor.

Remote Access özelliği VMware sanal masaüstü ve bulut servisleri desteğinde geliştirilmiş. İstemci tarafında da uyumlu yazılımın olması gerekiyor. Aradaki bağlantıyı ise Samsung Knox güvenli hale getiriyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim