Anlık Bildirim

Tesla Cyberquad karaborsaya düştü, fiyatı 10 kata kadar arttı

Geçtiğimiz haftalarda 1900 dolardan satışa sunulan ve kısa sürede tükenen Tesla Cyberquad, ilan sitelerinde boy göstermeye başladı bile. Fiyatlar ise orijinalinin neredeyse 10 katına varıyor.

Tesla Cyberquad karaborsaya düştü, fiyatı 10 kata kadar arttı

Özellikle son dönemde Türkiye'de fırsatçılık ve stokçuluk söylemleri gündemde. Üstelik durum pek çok sektörde aynı. Şimdi de ABD'den "fırsatçılar her yerde" dedirten bir haber geldi.

Hatırlanacak olursa Tesla, çocuklar için Cyberquad ATV'yi 1900 dolar fiyatla satışa sunmuştu. Stoklar kısa sürede tükenmiş ve şirket sipariş alımını durdurmuştu. Elektrikli ATV'yi satın almayı başaran bazı kişiler ise bu durumu karaborsaya dönüştürmüş durumda.

Öyle ki eBay'e göz atıldığında pek çok Tesla Cyberquad ilanıyla karşılaşmak mümkün. İşin vurucu kısmı ise en ucuz ilanın, Tesla'nın kendi satış fiyatının 3-4 kat üzerinde oluşu. İlanların çoğu 4 ila 6 bin dolar arasında değişiyor. Bazıları ise 13 bin dolar ve 17 bin dolar gibi orijinal fiyatın neredeyse 10 katına varan korkunç rakamlar talep ediyor.

8 yaş ve üzerindeki çocuklar için tasarlanan Tesla Cyberquad, 36 volt lityum iyon bataryası ile 24 kilometre menzil vadediyor. Standart prizde 5 saatte şarj olabilen elektrikli ATV'nin azami hızı duruma göre 8 km/s veya 16 km/s olarak ayarlanabiliyor. İlerleyen süreçte yetişkinler için bir versiyonun da satışa sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim