Anlık Bildirim

Tesla, Apple'ın izinde: Elektrikli araçlarının yanında mobil şarj cihazı vermeyecek

Apple'ın iPhone'ların kutusundan şarj cihazını çıkarması tartışma konusu olmuştu. Şimdi de Tesla yeni araçlarının yanında mobil şarj kablosu vermeme yönünde bir karar aldı.

Tesla elektrikli araçlarının yanında şarj cihazı vermeyecek Tam Boyutta Gör

Amerika merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla artık elektrikli otomobillerinin yanında mobil şarj cihazı sunmayacak. Müşterilerin bundan böyle söz konusu aksesuarı 200 dolar ödeyerek ayrı olarak satın alması gerekecek.

Elon Musk sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, kullanım istatistiklerine göre çok az sayıda Tesla sahibinin bu aksesuarı kullandığını söyledi. Ayrıca mobil şarj paketinin fiyatını 275 dolardan 200 dolara düşüreceklerini ve aksesuarı yeni otomobil ile birlikte sipariş etmeyi kolaylaştıracaklarını belirtti.

Tesla elektrikli araçlarının yanında şarj cihazı vermeyecek Tam Boyutta Gör

Tesla'ları ev prizine bağlama imkanı sunuyor

Mobil şarj kablosu Tesla'ları standart ev prizine bağlamaya olanak tanıyor. Aksesuarı kullanarak yapılacak bir saatlik şarj ile 3.5 ila 5 km'lik bir menzil elde etmek mümkün. Çok fazla gibi görünmese de böyle bir imkana sahip olmak hiç yoktan iyidir. Ayrıca aksesuarın gece şarjları için oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim