Anlık Bildirim

Tesla Model 3 güncellendi: İşte ilk kamuflajsız fotoğrafı

Bir süredir gündemi meşgul eden yeni nesil Tesla Model 3'ün casus fotoğrafı yayınlandı. Şirketin dokunuşları ile daha sportif bir görünüm kazanan araçla ilgili detaylar haberimizde
Tesla Model 3 güncellendi: İşte ilk kamuflajsız fotoğrafı Tam Boyutta Gör
Tesla Model 3'ün güncellenmiş versiyonu Çin'de görüntülendi. İnternete sızdırılan casus fotoğraf merakla beklenen elektrikli otomobildeki değişiklikleri gözler önüne seriyor. İşte kadraja takılan kareden görebildiklerimiz.

Yeni versiyonun ön kısmı Tesla'nın süper otomobili Roadster'i andırıyor. Kaput daha uzun ve tampon zemine daha yakın. Bu da sedana sportif bir görünüm kazandırmış.Göze çarpan diğer detaylar arasında yeni far tasarımı da var. Tüm değişiklikler bununla bitmeyecek.

Tesla Model 3 güncellendi: İşte ilk kamuflajsız fotoğrafı Tam Boyutta Gör

Yeni üretim teknolojisi ile maliyet düşüyor

Aktarılan bilgilere göre Tesla otopilotun çalışmasını iyileştirecek ve araca çok yönlü görüş sisteminin yeteneklerini genişletecek ek kameralar ekleyecek. Ayrıca kabindeki tuş sayısının azaltılacağına yönelik haberler de var.

Tesla Model 3'ün gövdesi toplam bileşen sayısını azaltacak ve üretim maliyetlerini düşürecek yeni bir teknoloji kullanılarak üretilecek. Güncellenen elektrikli otomobilin 2023'ün sonunda tanıtılması bekleniyor. İkinci nesil Model 3 muhtemelen 2024'ün başlarında satışa çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim