Anlık Bildirim

Elektriğe zam geldi Tesla Model 3 sahibi direkten elektrik çalarken yakalandı

Avrupa'da elektrik fiyatlarının hızla yükselmesi elektrikli araç kullanma maliyetini benzinlilerden daha pahalı hale getirdi. Tesla'sını elektrik direğine bağlayarak şarj eden bir şahıs yakalandı.
Tesla Model 3 sahibi direkten elektrik çalarken yakalandı
Avrupa Birliği ülkelerinin ağırlıkta olduğu Avrupa kıtasında enerji krizi yaşanıyor. Avrupalılar elektrik fiyatlarının hızla yükselmesi nedeniyle sıkıntıda. Aracını elektrik direğine takarak şarj eden bir Tesla Model 3 sahibi Hollanda'da suçüstü yakalandı. Kendisini bu yasa dışı eyleme artan şarj maliyetlerinin ittiği belirtiliyor.

Elektrikli otomobilin sahibi yaklaşık 100.000 euro para cezası veya dört yıla kadar hapis ile karşı karşıya. Oud-Beijerland polisi halen olayı araştırırken şahıs gözaltında tutuluyor. Görünüşe bakılırsa ücretsiz şarj girişimi kendisine daha da pahalıya mal olacak.

Tesla Model 3 sahibi direkten elektrik çalarken yakalandı Tam Boyutta Gör

Araç şarj etmek benzin ve motorinden pahalı

Hollanda basınında yer alan habere göre Tesla Model 3 sahibi uzatma kablosu kullanarak aracını bir elektrik direğine bağladı ve ücretsiz olarak şarj etti. Sebep belli: artan elektrik fiyatları nedeniyle elektrikli otomobil kullanma maliyetinin dizel ve benzinli araçlardan daha pahalı hale gelmesi.

Elektrikli bir otomobil 100 km'de ortalama 15 kWh enerji tüketirken, Hollanda'daki mevcut ortalama elektrik fiyatıyla bu 12.60 euroya karşılık geliyor. 2019 yılında bu ülkede yaklaşık 114 milyon kWh elektrik çalındı. Ancak o dönem hırsızlık yapanlar araç sahipleri değil daha çok kenevir yetiştiricileriydi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12528 kez okundu.
27 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elektrikli otomobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim