Anlık Bildirim

Yine oldu! Skyrim'in yeni sürümü The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition duyuruldu

İlk kez 2011 yılında çıkan ve ardından da sürekli yeni sürümleri çıkması ve neredeyse tüm platformlara çıkmasıyla alay konusu olan Skyrim, 10. yılında yeni bir sürüm ile yine çıkış yapacak.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bethesda Softworks, geliştiriciliğini ise Bethesda Game Studios'un yaptığı, ilk kez 2011 yılında çıkış yapan Skyrim'in 10. yılına özel yeni bir sürümü duyuruldu.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition

Bildiğiniz gibi Skyrim, neredeyse tüm platformlar için çıkış yaparken neredeyse her yıl oyunun farklı bir sürümü de duyuruluyor. Geçtiğimiz saatlerde de bu sürümlerin arasına bir yenisi daha eklendi: The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition. Gerçekten son 10 yılda GTA V ve Skyrim'den kaçmak bir hayli zor bir durum haline geldi.

Oyunun bu yeni sürümü 11 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'a ve Creation Club'dan alınan 500'den fazla benzersiz içeriğe sahip bir sürüm. Önceden The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'a sahip olan oyuncular şu anda açıklanmayan bir ücret karşılığında oyunlarını Anniversary Edition'a yükseltebilecek. 

PS4 veya Xbox One'da The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'a sahip olanlar ise ücretsiz olarak oyunlarını yeni nesil Special Edition'a yükseltebilecek. Herhangi bir platformda The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'a sahip olanlar Fishing, Survival Mode, Saints and Seducers içeriklerine ücretsiz erişim sağlayabilecek. Skyrim Anniversary Edition'ın içerisinde son olarak Dragonborn, Dawnguard ve Hearthfire resmi eklentileri de bulunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15818 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the elder scrolls, The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim