Anlık Bildirim

DC'nin yeni filmi The Flash'ten güzel haber geldi: Filmin çekimleri nihayet bitti

DC Sinematik Evreni'nde önemli bir yere sahip olması beklenen The Flash filminden güzel haber sonunda geldi. Filmin çekimleri tamamlandı.

The Flash'in çekimleri bitti Tam Boyutta Gör

DC evreninin en önemli ve en popüler karakterlerinden biri olan The Flash'in özel bir filmi geliyor. Geçtiğimiz saatlerde de filmden güzel haber geldi.

The Flash Çekimleri Bitti

The Flash filminin ses ekibi Instagram üzerinden paylaştığı bir fotoğraf ile çekimlerin bittiğini geçtiğimiz saatlerde onayladı. Yönetmenini ve senaristini bulması bir hayli uzun süren ve sürekli bir sorun yaşayan The Flash filmi umuyoruz ki bundan sonra daha fazla sorunla karşılaşmaz.

The Flash filmi DC'nin sinema evreni için önemli bir rolde. Filmde iki farklı Batman'in bulunacağı açıklandı ve paralel evren konusu filmde işlenecek. Bu yüzden DC evreninin geleceği için başlangıç taşı olduğunu söyleyebiliriz. 

Filmin şimdilik oyuncu kadrosu şu şekilde Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck, Ron Livingston, Kiersey Clemons, Maribel Verdú, Sasha Calle ve Saoirse-Monica Jackson. The Flash filmi 4 Kasım 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Andy Muschietti, senaristliğini ise Christina Hodson üstleniyor. Şu ana kadar paylaşılan tüm resmi görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim