Anlık Bildirim

Merakla beklenen The Last of Us dizisi 2022'de yayınlanacak

HBO'nun yayıncılığını yapacağı The Last of Us dizisinden güzel haber geldi. Dizi, başrol Bella Ramsey'nin smylediğine göre 2022 yılı içerisinde yayınlanacak.         

The Last of Us dizisi bu yıl geliyor Tam Boyutta Gör

PlayStation'ın sevilen oyunlarından olan The Last of Us'ın bildiğiniz gibi bir dizisi geliyor. Çekimleri şu anda devam eden diziden de geçtiğimiz saatlerde güzel bir haber geldi. 

Dizinin başrollerinden Bella Ramsey'in Instagram hesabından söylediğine göre dizi, 2022 yılında izleyiciyle buluşacak. Ancak ne yazık ki net bir tarih bilinmiyor. Tahminimiz yılın sonunda yayınlanacağı yönünde.

Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini, Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstlenecek. Dizinin müziklerini ise oyunun da müziklerini yapan Gustavo Santaolalla yapacak. Dizi, HBO'da yayınlanacak.

Dizinin şu ana kadar belli olan oyuncu kadrosu şöyle: Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy), Merle Dandridge (Marlene),Anna Torv (Tess), Nico Parker (Sarah), Jeffrey Pierce (Perry), Con O'Neill (Bill) ve Murray Bartlett (Frank). Dizinin setinden daha öncesinde gelen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim