Anlık Bildirim

Dan Brown'ın eseri Da Vinci Şifresi'nin öncesini anlatan The Lost Symbol dizisinden ilk fragman paylaşıldı

Dan Brown'ın popüler romanı Da Vinci Şifresi'nin öncesini anlatacak olan The Lost Symbol dizisinden ilk fragman paylaşıldı. Dizinin ana karakteri yine Robert Langdon.

The Lost Symbol'dan fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Başarılı ve popüler yazar Dan Brown'ın yarattığı evrenin nir yeni eseri daha ekranlar karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve çekimleri başlayan Da Vinci Şifresi'nin öncesini anlatacak olan The Lost Symbol dizisinden ilk fragman paylaşıldı.

Dan Brown'ın daha önce uyarlanan The Da Vinci Code, Angels & Demons ve Inferno yapımlarında Tom Hanks'ten izlediğimiz Robert Langdon karakterinin gençliğine, yani The Da Vinci Code'dan öncesine odaklanan The Lost Symbol isimli bir dizi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.

The Lost Symbol Fragman

Peacock'ta yayınlanacak olan dizinin yazarları ve baş yapımcıları Dan Dworkin ve Jay Beattie olacak. Dan Brown, Brian Grazer, Ron Howard, Samie Kim Falvey ve Anna Culp da yönetici yapımcı olarak dizide bulunacak. Ne yazık ki dizinin yayın tarihi belli değil. 

Dizinin oyuncu kadrosu ise şöyle: Ashley Zukerman, Valorie Curry, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Eddie Izzard ve Beau Knapp. Ashley Zukerman daha önce Tom Hanks'in oynadığı karakteri yani başrol olan Robert Langdon'ı canlandıracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim