Anlık Bildirim

The Matrix Resurrections'ın yapımcısı The Matrix 5'in gelmeyeceğini söyledi

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix Resurrections'ın yapımcısı beşinci filmin yapılmayacağını açıkladı.

The Matrix 5 gelmeyecek Tam Boyutta Gör

Bilim kurgu dünyasının en önemli serilerinden biri olan The Matrix'in dördüncü filmi geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Ancak hem gişe anlamında hem de kalite anlamında isteneni veremedi diyebiliriz. 

The Matrix 5 Gelmeyecek

Geçtiğimiz günlerde The Matrix Resurrections yapımcısı James McTeigue, bir röportaja katıldı ve orada The Matrix'in devam filminin, yani The Matrix 5'in gelmeyeceğini söyledi. Söylediğine göre The Matrix 4 bir aşk mektubu tarzındaydı ve bu yüzden seri devam etmeyecek.

Aslında filmin gişede bekleneni verememesi de The Matrix 5 ihtimalini ortadan kaldırıyor diyebiliriz ancak yine ilerleyen yıllarda ne olacağı belli değil elbette.

The Matrix 4 şu anda sinemalarda izlenebilir durumda. Filmin yönetmenliğini ise Lana Wachowski üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimler bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15601 kez okundu.
27 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the matrix, Yaşam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim