Anlık Bildirim

Disney+'tan güzel haber: RTÜK'ten Disney+'a 10 yıllık yayın lisansı!

Disney'in yayın platformu Disney Plus sonunda Türkiye'ye geliyor. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu geçtiğimiz saatlerde Disney Plus'a 10 yıllık yayın lisansı verdi.

RTÜK, Disney+'a 10 yıllık yayın lisansı verdi! Tam Boyutta Gör

Netflix'in popülerleşmesi ile video akıi platformlarının sayısı bir hayli arttı. Bu platformların arasında da şüphesiz en popüler olan Disney Plus'tı. Geçtiğimiz saatlerde de Türkiye'deki izleyiciler için Disney Plus'tan güzel bir haber geldi.

RTÜK Yayın Lisansını Verdi!

Dün akşam saatlerinde çıkan haberlere göre Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Disney Plus'a 10 yıl boyunca yayın yapabilmesi için yayın lisansını verdi. Ne yazık ki platformun spesifik olarak ne zaman erişilebilir olacağı hala belli değil ancak 2022 yılı içerisinde başlayacağını artık rahatlıkla söyleyebiliriz. 

Daha öncesinde de sizlere aktardığımız gibi Disney Plus, sadece kendi hazırdaki kütüphanesiyle ülkemizde yayın hayatına başlayacak gibi durmuyor. Şu anda Disney Plus için geliştirilmekte olan birkaç farklı yerli yapım bulunuyor. Büyük ihtimalle bu yapımların da tamamlanmasıyla platformu erişime açacaklar ve erişime açıldığında ilk yerli yapımlar da izlenebilir olacak.

Elbette tüm bu olayların yanında platformun fiyatının ne olacağı da büyük merak konusu ancak bu kadar fazla özel çalışma yapılıyorsa fiyat konusunda da bir yerelleştirme görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9023 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, disney plus ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim