Anlık Bildirim

The Matrix'in Unreal Engine 5 deneyim içeriği The Matrix Awakens erişime açıldı

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan The Matrix'in Unreal Engine 5 deneyimi The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5, PlayStation 5 ve Xbox Series sahipleri için erişime açıldı.

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 deneyimi erişime açıldı Tam Boyutta Gör

Epic Games'in yayıncılığını yaptığı The Matrix'in filmi için hazırlanan The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 özel deneyimi erişime açıldı.

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience isimli bu içerik şu anda Xbox Series ve PlayStation 5 sahipleri için erişime açıldı. Deneyimin detaylarını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Fragman

Bu ücretsiz, sınırları zorlayıcı sinematik ve gerçek zamanlı teknoloji demosunda UE5 ile interaktif hikâye anlatımının ve eğlencenin geleceğine bir bakış at.

Epic Games ve ortaklarının yanı sıra Lana Wachowski'nin de dâhil olduğu orijinal film ekibi üyeleri tarafından oluşturulan MATRIX UYANIYOR: BİR UNREAL ENGINE 5 DENEYİMİ, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un performanslarını içeren Matrix'in gerçekliği büken evrenine vahşi bir yolculuk sunuyor. Unreal Engine 5'in gücünü Xbox Series X/S ile birleştirince nelerin mümkün olduğunu görmek ister misin? Şimdiye kadarki en ikonik aksiyon serilerinden birinin dünyasına adım at.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10567 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the matrix, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim