Anlık Bildirim

The Matrix Resurrections'ın inceleme puanları geldi: Puanlar kafa karıştırıcı

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix Resurrections'ın inceleme puanları geldi. Puanlar bir hayli kafa karıştırıcı.

The Matrix Resurrections'ın inceleme puanları geldi Tam Boyutta Gör

Bilim kurgu dünyasının en önemli serilerinden biri olan The Matrix'in dördüncü filmi için çok az bir zaman kaldı. Geçtiğimiz saatlerde de filmin ilk inceleme puanları geldi.

Puanlar Enteresan

Dün akşam saatlerinde film ile ilgili spoiler olmaması şartıyla incelemeler yayınlandı. Bu sayede filme dair detay göremesek de filmde ne ile karşılaşacağımıza dair fikir edinmemizi sağlayan inceleme puanları geldi. Ancak inceleme puanları da bir hayli enteresan. The Matrix Resurrections'ın Rotten Tomatoes ortalaması 70, Metacritic ortalaması ise 65. Bu ortalama The Matrix gibi bir marka için düşük bir başlangıç.

Puanlara verenlere baktığımızdaysa işler biraz daha ilginçleşiyor. IGN gibi biraz daha yüksek puan vermesiyle tanınan birkaç site filme düşük puan verirken yüksek puan verirken dikkat eden siteler yüksek puan vermiş durumda. Ancak 90 puan veren bile film için ilk filmin özgünlüğünü ve öncülüğünü barındırmasa da felsefi ve sinematografi açısından çok başarılı olduğunu söylüyor.

Kısaca The Matrix Resurrections, hayranları ikiye bölen bir film olacak gibi duruyor. The Matrix Resurrections, 24 Aralık 2021'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini ise Lana Wachowski üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimler bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9713 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the matrix, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim